Senaste inläggen

Av Fru S - 9 maj 2011 11:09


Fortfarande HÖG fertilitet, börjar fundera på om monitorn verkligen fungerar korrekt. Den fungerade som den skulle förut innan uppehållet, hoppas verkligen att den inte blev "knäpp" av att bli omstartad. Fast det står ju visserligen i instruktionsboken att vid första användandet kan monitorn visa HÖG i fler än 5dgr, och det är väl en sådan gång nu då, fast det inte blev så då jag bokstavligen använde monitorn första gången, snurrigt. .

Skulle inte bli ett dugg förvånad om monitorn vill ha fler än 10st stickor nu, fast inte det heller har hänt tidigare gånger, men eftersom ingenting verkar bli som det tidigare har blivit blir det väl så. Ni andra som använder elle rhar använt CB´s monitor vet ju att det inte är några billiga stickor direkt  , som allt annat i denna djungel då man har fertilitetsproblem av något slag   


Denna sticka var iaf starkare än gårdagens   


 

   Må så gott/ Fru S

ANNONS
Av Fru S - 8 maj 2011 13:21

på gårdagens test blev det ett jättesvagt teststreck på, men det visade HÖG fertilitet ändå   . Kan ha berott på att jag precis innan jag lade mig drack 2 stora glas vatten i hopp om att min huvudvärk skulle försvinna.Sedan var kontrollstrecket mycket strakare än på de andra stickorna.


Dagens test i morse visade också på HÖG fertilitet och strecket var starkare men ändå svagare än föregågna dagar, kanske man inte ska stirra sig blind på dessa streck då monitorn läser av testen??   6,e testet med hög fertilitet på, vet att jag har fått hög fertilitet en hel testperiod förut och var då gravid, sedan har jag varit gravid och monitorn då har betett sig normalt, dvs gått ned till låg fertilitet efter äl skett, än så länge har den ju inte gått upp, för om jag skulle haft äl under dag 9-10 skulle ju moitorn ha kännt av det och då visad Max. Nu känner jag mig bara förvirrad, och hoppas verkligen på att jag har äl denna månad.  


Någon som vet och kan hjälpa mig??


 

Jag kunde inte få till en bättre bild än så här, strecken syns tydligare i verkligheten.


Hoppas någon vet hur det ligger till med om man ska bry sig om styrkan på teststrecken på stickorna eller inte.


Hoppas ni har haft en trevlig helg i solen/ Fru S

ANNONS
Av Fru S - 6 maj 2011 11:03


Dagens sticka visade fortfarande på HÖG fertilitet och nu borde monitorn slå om till max i morgon eller på söndag, för nu är det inte långt kvar innan teststrecket är lika eller starkare än kontrollstrecket   .


Tycker det är svårt att få till bra bilder på stickorna, dem blir inte riktigt rättvisa, strecken är tydligare med blotta ögat, dock är det lättare att fota strecken på ett äl-test gentemot ett gravtest, hur nu det kommer sig, kanske beror på hur desperat gärna man vill se det där lilla plusset  


Så här såg iaf dagens test ut:


 

Men nog syns det skillnad, visst är det starkare streck för varje dag  ?


Jag försöker få med mig maken på en tripp till Danmark för en donatorinsemination inom kort, dels för att det inte kostar så mycket så det vore verkligen värt ett (några) försök, + att spermierna kommer på rätt plats direkt, man behöver inte fundera på om de har kommit fram  , troligtvis är det lättare att genomföra än ivf, som var ett helvete rent ut sagt, mådde bokstavligen pyton under de åren. Hur som helst får jag som jag vill så blir det en resa kanske redan i sommar  .


Roligt också med alla som har kikat in i min blogg Välkomna och hoppas ni följer med på vår resa.


  Trevlig helg! /Fru S

Av Fru S - 5 maj 2011 11:42


Måste medge det känns skumt att bara vara på dag 8 i cykeln av 28-30 och veta att jag sedan några dagar har HÖG fertilitet för det visade även dagens sticka  , mensen han ju knappt sluta denna gång förrän det blev HÖG fertilitet, kanske denna cykel blir kortare än vanligt, för gravid kan jag ju bara inte vara  , mensen startade den 28/4 sent på kvällen, den 1/5 var den försvunnen, 2/5 kom den tillbaka lite grann och sedan den 3/5 dag 6 i cykeln var det som sagt dags för första stickan. Hmmm någon mer än jag som tycker det är lite skumt?


Kan ju vara en förklarning på att mina bröst har ömmat, samt molvärken jag har kännt av i magen vid min högra äggstock samt längst ned i mitten utav magen de senaste dagarna så aktivitet är det definitivt i kroppen  , huvudvärk har jag också haft i flera dagar så även idag.


Dagens sticka och en tillbaka blick med stickorna samlade:


   

 

  

Må så gott Hälsningar från Fru S

Av Fru S - 4 maj 2011 11:30


Månadens andra sticka och dag 7 i min menscykel, resultatet blev även nu HÖG fertilitet   


Här kommer dagens sticka:

   

/Fru S

Av Fru S - 3 maj 2011 11:15


Då var det dags att starta fertilitetsmonitorn som legat i sin kartong sedan 2008, imorse ville den ha den första stickan. Döm om min förvåning då den gav utslag på HÖG fertilitet nu  , det har den aldrig påvisat tidigare fast ingen blev mer glad än jag bara att köra på då   


Morgonens sticka såg ut så här:

   

Må gott Hälsningar Fru S!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se