Senaste inläggen

Av Fru S - 8 juni 2011 11:17

Och jag Glömde att kissa på stickan, lyckades klämma fram några små droppar i en mugg och monitorn visade såklart LÅG även idag.

Jag Hoppas fortfarande på att det blir en längre cykel denna månad och att monitorn visar HÖG 1 dag för att sedan slå om till MAX i 2 dagar , men nu tror jag det bara var 1 test kvar i kartongen eller 2 eftersom jag helt glömt av en sticka, har ingen lust att köpa en kartong till bara för att monitorn skulle få för sig att vilja ha fler än 10 test.


Spännande imorgon skall jag ringa Danmark igen   

/Fru S

ANNONS
Av Fru S - 7 juni 2011 11:46

Monitorn visar låg och har gjort sedan dag 6   antingen har jag sen äl denna månad och längre cykel eller så har jag ingen äl alls denna månad, hoppas på att det blir en längre cykel såklart.Tycker iaf det är konstigt att inte ens ha fått hög på stickan ännu, dels för att strecken har blivit starkare för var dag och sedan för att jag är på dag 13 idag.


Jag har tagit mod till mig och har ringt till en klinik i Danmark och beställt en första tid för samtal, som kommer att ske redan på torsdag eftermiddag   galet snurrigt blev det. Ska bli spännande och förhoppningsvis kommer vi göra ett första försök någon gång i sommar wiiieeee!! Längtar   och hoppas på att det blir vår tur då vi kör igång! 

/Fru S

ANNONS
Av Fru S - 1 juni 2011 16:45


Tror ni inte att jag glömde av monitorn imorse  .....


Igår ville den ha sitt första test igen på dag 6, den visade låg denna gång  även om jag tyckte att strecket var ganska starkt, så här såg det ut IGÅR:


Monitorn talar om att den vill ha en sticka!


  Stickan analyseras


Monitorn är klar och stickan kan plockas ur

    Monitorn visar endast ett block i stapeln vilket betyder LÅG fertilitet,

stickan ligger uppepå, för att visa strecken.

   

Självklart kunde jag inte heller hålla fingrarna i styr så jag tog mig ett gravtest också   som självklart LYSTE med endast kontrollstrecket rakt upp i ansiktet på mig. Varför jag gjorde ytterligare ett test, jo jag är och har kännt mig illamående då och då under flera dagar, och är ännu mer lättrörd än vad jag brukar vara, jösses nu kan jag får tårar i ögonen för vad som helst, kan vara någon som blir glad/ledsen på tv,n behöver inte vara något hemskt/tragiskt jag blir jätterörd ändå, trött, tröttare tröttast har jag också varit ett tag .


 

Hoppas bara nu att det inte blir något knas med monitorn då jag missade en sticka idag, tänk OM den skulle ha blivit HÖG, får   lite extra då på maken ikväll ifall monitorn står på HÖG   /Fru S

Av Fru S - 26 maj 2011 11:58


BIM enligt min menskalender som har stämt de senaste månaderna, och mycket riktigt så är mensen på ingång exakt 14dgr efter äl  , likaså mensvärken.


"Bara" att sätta monitorn på dag ett igen då, typiskt att jag ska vara så klåfingrig och beställa graviditetstester fast jag innerst inne visste att jag skulle få mens, nåja någon gång ska det väl få visa ett plus igen. Troligtvis doppar jag väl en sticka då posten väl har dykt upp om sisådär 1-1,5h bara för att jag kan, för det är ju så många som säger att man kan få en blödning fast man är gravid, alla gånger jag har varit gravid och fått "en blödning" har det börjat som små ljusröda droppar för att sluta i en jäkla flod och då mf. Så för min del tror jag inte alls man kan ha en liten blödning och allt sedan skulle vara ok, så skulle det mot alla odds dyka upp ett extra streck på stickan är det mer än troligt ännu ett mf. Nu tror jag inte att det dyker upp ett till streck, kan bara inte hålla fingrarna i styr, suck   .

Som jag visste, stickan visade så negativt den bara kunde, så då har jag slösat bort ett av testerna redan då......

Tack för all tummhållning det värmer  


/Fru S

Av Fru S - 25 maj 2011 11:44


Kunde inte hålla mig nu har jag beställt ett gäng med tester, så de räcker några månader förhoppningsvis. Kommer på posten imorgon så om mensen inte kommer då,blir det ett test redan imorgon bitti, men jag är iaf rätt säker på att mensen kommer inom de närmsta dagarna. De gånger jag har varit gravid har jag vetat ganska säkert att jag varit det innan jag testat, därför tvivlar jag inte nu på att mensen kommer. Kunde bara inte låta bli.


  Bilden är lånad från Testlagret.se


/Fru S

Av Fru S - 25 maj 2011 10:25


Det närmar sig bim med stormsteg (imorgon) och jag är inte sådär varm/ svettig nattetid som jag är i 2-3 nätter innan. Trodde jag hade fått magsjuka vid 2 inatt, törstig, yr, illamående,gasig, ont i magen, var upp på toa 2ggr och var lös i magen och grymt illamående, sen inget resten av natten. Men mensen kan ju lika gärna komma på fre el lör med en lutealsfas på 15-16dgr och då hinner mina vanliga pms dyka upp. Nåja jag känner mig sådär brösten är ömma och magen spökar lite, lite illamående, inte så konstigt för jag har inte velat äta frukost ännu eftersom magen är lite körig.


/Fru S

Av Fru S - 22 maj 2011 17:28


Är då på dag 25 i menscykeln av 28-30 dagar, mina bröst är ömma det är väl det enda också som jag känner av, bortsett från att jag är så jäkla trött , spelar ingen roll hur mycket jag sover jag är iaf lika trött, gäspar mig igenom mitt inlägg under tiden som jag skriver och försöker se vart tangenterna på laptopen är då mina ögon tåras av mina gäspningar. Det nyps fortfarande på min vänstra sida ibland och det gör ganska ont vissa gånger, lite otäckt när jag inte vet varför det nyps sådär.

Jag har faktiskt inte en sköpt/beställt några gravtester ännu heller, fast jag borde men jag tror inte jag får något plus så jag beställer isf om jag hinner passera dag 30 den här gången.


/Fru S som nog ska sova en stund då barnen lägger sig.

Av Fru S - 19 maj 2011 11:48


Är så trött  , går som i en dimma känns det som, igår på kvällen efter kl.20 var det jobbigt att lyfta armarna till och med. Eftersom jag är så trött så fryser jag också nästan hela tiden  .  Jag har varit sur/grinig på stackars maken så fort han kommit innanför dörren efter jobbet också helt utan anledning och har ingen aning om varför  , törstig och lite mensvärk i magen har jag och     . Inga ömma bröst som jag alltid har innan mens, konstigt. Känns som att jag håller på att bli . Skulle laga lite laxfilé i ugnen med citronskivor på och jag fick sån lust att slicka på citronen och det vara SÅ gott, åt till och med pressad citron på tsk, jag har aldrig kunnat äta citron så förut då det varit för surt, men det var så gott, tror jag ska köpa hem en påse citroner och äta till frukost =), tur att jag har en citron kvar i kylan, mums.


En vecka kvar till mensen ska göra entré, jag hoppas den håller sig låååångt borta i en sisådär 8månader.


/Fru S

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se