Alla inlägg under maj 2011

Av Fru S - 5 maj 2011 11:42


Måste medge det känns skumt att bara vara på dag 8 i cykeln av 28-30 och veta att jag sedan några dagar har HÖG fertilitet för det visade även dagens sticka  , mensen han ju knappt sluta denna gång förrän det blev HÖG fertilitet, kanske denna cykel blir kortare än vanligt, för gravid kan jag ju bara inte vara  , mensen startade den 28/4 sent på kvällen, den 1/5 var den försvunnen, 2/5 kom den tillbaka lite grann och sedan den 3/5 dag 6 i cykeln var det som sagt dags för första stickan. Hmmm någon mer än jag som tycker det är lite skumt?


Kan ju vara en förklarning på att mina bröst har ömmat, samt molvärken jag har kännt av i magen vid min högra äggstock samt längst ned i mitten utav magen de senaste dagarna så aktivitet är det definitivt i kroppen  , huvudvärk har jag också haft i flera dagar så även idag.


Dagens sticka och en tillbaka blick med stickorna samlade:


   

 

  

Må så gott Hälsningar från Fru S

ANNONS
Av Fru S - 4 maj 2011 11:30


Månadens andra sticka och dag 7 i min menscykel, resultatet blev även nu HÖG fertilitet   


Här kommer dagens sticka:

   

/Fru S

ANNONS
Av Fru S - 3 maj 2011 11:15


Då var det dags att starta fertilitetsmonitorn som legat i sin kartong sedan 2008, imorse ville den ha den första stickan. Döm om min förvåning då den gav utslag på HÖG fertilitet nu  , det har den aldrig påvisat tidigare fast ingen blev mer glad än jag bara att köra på då   


Morgonens sticka såg ut så här:

   

Må gott Hälsningar Fru S!

Tidigare månad - Senare månad
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se